PRED DUEL NA BANJICI: Bivši igrač Partizana PRETI crno-belima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED DUEL NA BANJICI: Bivši igrač Partizana PRETI crno-belima (FOTO)

Utakmica se igra u nedelju od 19 časova.

Posle boda protiv Napretka (1:1) Partizan očekuje nezgodno gostovanje u nedelju uveče (19). Crno-beli idu na noge Radu na Banjici.

ILIEV BAŠ SVE REKAO: Ovo je ISTINA o Partizanu i Vijeiri (FOTO)

SRUŠIO INSTAGRAM: Nole okačio NEVIĐENU sliku sa Jelenom. Lajkovi su počeli da PLJUŠTE (FOTO)

Zanimljvo je da će dvojica partizanovaca igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv Partizana. Na klupi Rada sedeće Gordan Petrić, dok na terenu biće Vladimir Volkov. Upravo levi bek bez emocija ulazi u duel sa nekadašnjim klubom. Volkov ide dotle da želi da osvajanjem bodova „zakoči“ Partizan na putu do titule.

- Bod koji je Napredak osvojio u Humskoj samo je otežao situaciju po nas. Posle ispuštenih bodova pred svojom publikom igrači Partizana nemaju pravo da u utakmicu na Banjici uđu opušteni. Težak posao je pred nama, ali ćemo pokušati da pomrsimo račune šampionu. Za mlade igrače veliki je motiv da izađu na megdan crno-belima, svesni su da su tokom tih 90 minuta sve oči uprte u njih - rekao je Volkov za „Sportski žurnal“.

Volkov će u nedelju četvrti putu u karijeri igrati protiv Partizan. U dosadašnja tri susreta doživeo je poraze. U dresu OFK Beograda u sezoni 2008/2008 (0:3, 1:5) i u dresu niškog Radničkog (0:2).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.