PRED DOLAZAK PARTIZANA: Barselona poražena od Baskonije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:15

PRED DOLAZAK PARTIZANA: Barselona poražena od Baskonije

Recept za crno-bele?

Košarkaši Baskonije savladali su Barselonu 103:96 u derbiju 24. kola ACB lige i to pred dolazak beogradskog Partizana u okviru Evrolige.

Crno-beli su u nedelju odradili trening pred meč sa Borcem u ABA ligi i tokom istog je vladala dobra atmosfera i malo slavlje zbog rođendana trenera Željka Obradovića, a vesti iz Španije bi mogle dodatno da daju podstrek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipi da ima svoju šansu na teškom gostovanju.

Partizan zauzima 11. mesto na evroligaškoj tabeli i vodiće veliku borbu za mesto među deset najboljih, a eventualna pobeda u Blaugrani bi im umnogome olakšala posao.

U duelu Baskonije i Barselone briljirao je Markus Hauard. Amerikanac je postigao 37 poena, uz šut za tri 8/21, pored toga je imao i 2 skoka i 2 asistencije.

Pratio ga je Kostelo sa 23 poena, Vanja Marinković se zaustavio na 9 poena.

Kod Barselone Parker 19 poena, Ernangomez 16, dok je Kalinić imao 5 poena, 6 skokova i 2 asistencije.

Duel Barselone i Partizana igra se u Španiji u četvrtak od 20.30.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.