PRAVE SUPERTIM I ŽELE IGRAČE PARTIZANA: Ataman stiže u Atinu i hoće dve Željkove uzdanice

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 11:35

PRAVE SUPERTIM I ŽELE IGRAČE PARTIZANA: Ataman stiže u Atinu i hoće dve Željkove uzdanice

Jednom ističe ugovor na kraju sezone

Košarkaši Panatinaikosa iza sebe imaju izuzetno slabu sezonu, a već su krenuli u radikalne mere kako bi se za sledeću pripremili što bolje. Prema pisanju tamošnjih medija, novi trener Zelenih iz Atine biće Ergin Ataman, koji napušta Efes, klub kom je doneo dve titule prvaka Evrope.

Pored dovođenja iskusnog stručnjaka iz Turske, PAO želi da pojača i svoj igrački sastav, a jedna od najvećih Atamanovih želja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i košarkaš Partizana Zek Ledej.

Iako se najpre govorilo da bi krilni centar mogao u Izrael, trenutno je najbliža destinacija prestonica Helade. Biće Partizanu izuzetno teško da ubedi Amerikanca da ostane u Beogradu, pogotovo jer Ledeju ugovor ističe na leto.

Zek nije jedini igrač Partizana koji bi karijeru mogao da nastavi u Panatinaikosu. Naime, prethodnih dana se spekulisalo da bi u Atinu mogao da se vrati i Janis Papaetru, kom ugovor sa crno-belima ističe tek sledećeg leta.

Bez ikakve dileme Panatinaikos će posle slabe sezone pokušati da stvori moćan tim za narednu, a sa Atamanom na čelu, Atina će biti primamljiva destinacija za mnoge igrače na Starom kontinentu. Pred Partizanom je teška misija da zadrži igrače koji će ovog leta biti traženi širom cele Evrope, ali je i takođe plej-of Evrolige, u kom se crno-beli sastaju sa madridskim Realom.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda britanska sportska novinarka Lejla Ana Li.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.