POZNATI SVI RIVALI: Evo ko može Partizanu na CRTU na startu Lige Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 09:57

POZNATI SVI RIVALI: Evo ko može Partizanu na CRTU na startu Lige Evrope

Crno-beli nosioci na žrebu.

Srpski vicešampion i najprijatnije iznenađenje prošlog prvenstva Partizan i TSC će na startu kvalifikacija za Ligu Evrope biti nosioci, a posle završnih kola domaćih prvenstava minulog vikenda poznato je svih 47 potencijalnih rivala ova dva kluba u utakmici koja će se igrati 27. avgusta.

Na spisku timova koje bi kuglice u Nionu mogle da namene našim klubovima nalaze se: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sumgait (Azerbejdžan), Lokomotiva Plovdiv i Slavija Sofija (Bugarska), Botosani (Rumunija), Pjast i Krakovija (Poljska), Levadija i Paide (Estonija), Hibernijans i Sirens (Malta), Dunajska Streda, Ružomberok i Žilina (Slovačka), Fiorita i Tre Pene (San Marino), Željezničar i Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Laci i Teuta (Albanija), Mura (Slovenija), Puškaš (Mađarska), Runavik i Toršavn (Farska Ostrva), Saburtalo, Dinamo Batumi i Lokomotiva Tbilisi (Gruzija), Škupi i Renova (S. Makedonija), Petrokub, Sfantul i Dinamo Tiraspol (Moldavija), Engiordani (Andora), Diferdanž i Union Titus (Luksemburg), Kauno Žalgiris (Litvanija), Riga i Valmieiras (Letonija), Širak i Noah (Jermenija), Deri siti i Bohemijans (R. Irska), Inter Turku, Ilves i Honka (Finska), Breidablik i Vikingur (Island) i Bala Taun (Vels).

Posle završnog vikenda u praktično svim ligama širom Starog kontinenta jasno je da će Partizan imati status nosioca i u plej-ofu Lige.

Podsetimo, crno-beli su po rangu 12. od 13 nosilaca i posle raspleta u završnici Lige Evrope i Lige šampiona mogu da “skliznu” najviše dva mesta. Istovremeno napredak je u novom ciklusu kvalifikacija moguć čak u sedam, osam situacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.