POZNATA STARLETA ŠOKIRALA: Fudbaler Partizana ima SMOKI u gaćama

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA STARLETA ŠOKIRALA: Fudbaler Partizana ima SMOKI u gaćama

Zbog toga ga je ostavila.

Fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić bio je poznat kao jedan od najvećih zavodnika među sportistima, ali je uspela da ga smiri ljubav njegovog života Kristina, sa kojom je prošlog leta stao na ludi kamen (više pročitajte OVDE). Ipak, pre toga je Lola "furao" sa mnogim gradskim poznatim devojkama, ali ga je jedna osramotila rečima da nije obdaren.

Poznata starleta Nataša Šavija je svojevremeno za Informer otkrila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svoju vezu sa Smiljanićem prekinula iz jednog jedinog razloga, i to onog najbolnijeg za svakog muškarca.

- Dala sam mu crveni karton jer nije obdaren. Ima "smoki" u gaćama, loš je ljubavnik - rekla je tada Šavija.

Osim sa Šavijom, Smiljanić je bio u vezama i kombinacijama sa raznim poznatim devojkama poput Kaje, Anabele, Tiajne Ajfon, Milene Ćeranić, Ana Marije Žujović, Slađane Ivanišević i Mine Milenković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.