POZAVIDEO BI MU I HOLIVUD: Stajling ljubimca Grobara podseća na SLAVNOG glumca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZAVIDEO BI MU I HOLIVUD: Stajling ljubimca Grobara podseća na SLAVNOG glumca (FOTO)

Od njega ovo nismo očekivali.

Još se nisu slegli utisci posle velike pobede Partizana u večitom derbiju (3:1), igrači i dalje prepričavaju jedan od najatraktivnijih mečeva koji su igrali. Igrači crno-belog tima su naravno presrećni a jedan od onih koji su zaslužni za taj uspeh jeste Leande Tavamba.

POSLE DERBIJA MU JE BILO NA VRH JEZIKA: Nikolić je danas OTVORIO DUŠU (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
ŠTA LI ĆE ANA REĆI? Švajni pošao na put, a na aerodromu ga je jedna DAMA nehotično PONIZILA! Njegova reakcija je bila CARSKA (FOTO)

Kamerunski fudbaler doneo je prednost svom timu kada je u drugom poluvremenu poslao loptu iza leđa golmana Manojlovića. Posle meča bio je zadovoljan, a igrači su mu se zahvalili na jedinstven način, pošto su mu pevali posebnu pesmu.

A post shared by Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) on Apr 21, 2017 at 1:53am PDT

Par dana posle pobede, objavio je sliku na kojoj ga mnogi ne bi prepoznali. Sa šeširićem, atraktivnim naočarima, crno-belim šalom, košuljom na pruge i efektnim kaputem, očarao je sve pratioce, a na trenutak nas je podsetio na Džonija Depa.

OSIM ŠTO SU GOLGETERI I HEROJI GROBARA: Leo i MANCE imaju još nešto ZAJEDNIČKO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.