POUZDANI NOVINAR TVRDI: Partizan ponudio nove ugovore OVOJ petorici igrača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 17:08

POUZDANI NOVINAR TVRDI: Partizan ponudio nove ugovore OVOJ petorici igrača!

Među njima je i kapiten.

Najveća briga ovog leta za navijače Partizana jeste ko će otići iz kluba od aktuelnih košarkaša.

Na spisku onih kojima ističu ugovori su: kapiten Kevin Panter, Matijas Lesor, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Dante Egzum i Džejms Naneli.

Na ovoj listi je i Joanis Papapetru, s tim što kod grčkog košarkaša važi mogućnost produžetka saradnje i za sledeću sezonu, ali još je sve nejasno pod kakvim će uslovima isksusni as zahtevati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ostane u taboru crno-belih.

Dobro obavešteni košarkaški novinar Luka D'Alesandro izneo je informaciju koja može obradovati pristalice srpskog kluba.

KK Partizan Belgrade offered contract renewal to all americans in squad, James Nunnally, Kevin Punter, Dante Exum and Zach LeDay, plus Mathias Lessor

— Luca D'Alessandro (@DAlessandro_LU) June 4, 2023

Naime, on kaže da je Partizan ponudio nove ugovore Naneliju, Panteru, Egzumu, Lesoru i Ledeju.

Sigurno da cela košarkaška javnost jedva čeka rasplet događaja, ali volja u klubu postoji da okosnica tima ostane i nada Grobara da će tako i biti sada je još jača.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.