POTVRĐENO JE! Partizan pregovara sa Jankovićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO JE! Partizan pregovara sa Jankovićem (FOTO)

Zvezda ga ne pušta bez obeštećenja.

Već neko vreme se o tome šuška u košarkaškim krugovima i među navijačima večitih rivala, a sada je i definitivno potvrđeno - Partizan želi da u svojim redovima vidi igrača Cvene zvezde Stefana Jankovića, saznaje ''Sportski žurnal''. Crn-beli su već stupili i u kontakt sa Jankovićem i njegovim menadžerom Radetom Filipovićem.

CIRBES: Čim se ukazala prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za povratak, to sam i uradio

KONAČNO! Zvezdi stiglo pojačanje! (FOTO)

Za sada su u Zvezdi potpuno mirni i nezvanično je njihova reakcija da je transfer moguć ukoliko bude plaćeno beštećenje koje iznosi od 200.000 doooo 300.000 evra. Trenutno je nejasno u čijem će dresu krilni centar biti naredne sezone.

Ono što se može očekivati je da ova tema dovede do zategnutih odnosa između večitih rivala kao što je u prošlosti umeo da bude slučaj. Kako bilo, Partizanu je trenutno primarno pojačanje na poziciji krilnog centra, a izgleda da je rešio da se pojača iz redva ljutog rivala.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.