POTRES: Nikolić je napustio Partizan, ali je Zvezdi i dalje noćna mora, mada iz ‘Ljutice Bogdana’ tvrde suprotno

Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRES: Nikolić je napustio Partizan, ali je Zvezdi i dalje noćna mora, mada iz ‘Ljutice Bogdana’ tvrde suprotno

Dok se Crvena zvezda vredno priprema na Zlatiboru i čeka da se kompletira, jedna vest uzburkala je sportsku javnost u Srbiji, evo o čemu se radi.

Posle Džona Ruiza, Zvezdi su se danas priključila još tri stranca Mičel Donald, Damjan Le Talek i Abraham Frimpong. U Beograd je danas stigao i novajlija Rikardinjo, a čekaju se još Gelor Kanga i Ričmond Boaći. Ipak, veliko je pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << hoće li se igrač iz Gane vratiti u Srbiju.
Naime, kao što je HotSport ekskluzivno pisao, Latina je bankrotirala, samim tim i ugovor između Boaćija i Crvene zvezde oko pozajmice više ne važi. Napadač iz Gane je slobodan da izabere novu sredinu, ili ako hoće da ostane na stadionu ‘Rajko Mitić’.
FOTO: STARSPORT

Do danas za Boaćija je jedino bila zainteresovana Lokomotiva iz Moskve, a od danas i Videoton. Mađarima ga je preporučio Marko Nikolić, sada bivši trener Partizana. Čeka se da tim iz Fehervara pošalje zvaničnu ponudu.
Ipak, kako HotSport saznaje, Ričmond Boaći će prvo doći u Beograd i razgovarati sa čelnicima Crvene zvezde, a tek onda doneti odluku hoće li ostati u crveno-belom dresu ili se otisnuti dalje…
The post POTRES: Nikolić je napustio Partizan, ali je Zvezdi i dalje noćna mora, mada iz ‘Ljutice Bogdana’ tvrde suprotno appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

FOTO-UBOD: Što bi rekao ‘admin’ sa ‘Seoskog’ – ‘Pastore’ pojačao Zvezdu na Zlatiboru (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2017, 00:26

Crvena zvezda vredno trenira na Zlatiboru i priprema se za prvi meč koji je čeka već 29. juna u okviru kvalfikacija za Ligu Evrope, što se događa prvi put u dugoj istoriji kluba iz ‘Ljutice Bogdana’.. . Danas su na jednu od najlepših srpskih planina stigla tri ‘pojačanja’ Damjan Le Talek,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.