POTPUNO NEVEROVATNO: Procurilo šta je Mažić rekao igračima Partizana posle NEDOSUĐENOG penala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO NEVEROVATNO: Procurilo šta je Mažić rekao igračima Partizana posle NEDOSUĐENOG penala (FOTO)

Srbija bruji.

Ni 24 časa posle meča u Nišu, između Radničkog i Partizana, nije prestala priča o nedosuđenom penalu za crno-bele. Najbolji srpski sudija Milorad Mažić je oštetio vicešampiona Srbije, a Nemanja Miletić je otkrio šta je arbitar iz Vrbasa rekao igračima crno-belih.

- Znali smo i pre utakmice da će biti teško, a uz to oštećeni smo za penal koji su svi videli. Sve mogu da razumem, ali je ipak neverovatno da su sve te sudijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << greške uvek na štetu Partizana. Mažić nam je rekao da je on tako video situaciju pred golom Radničkog, ipak, siguran sam da se i on posle uverio da je to igranje rukom bilo za najstrožu kaznu - rekao je desni bek Partizana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.