POTPISAO JE NA JEDNU GODINU, A ONDA I ODGOVORIO KEVINU PANTERU: Ovo je važan korak U suštini se NE SLAŽE sa kapitenom Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 10:57

POTPISAO JE NA JEDNU GODINU, A ONDA I ODGOVORIO KEVINU PANTERU: "Ovo je važan korak" U suštini se NE SLAŽE sa kapitenom Partizana

Svako ima svoje viđenje.

Čelnici Evrolige objavili su raspored za novu sezonu koja počinje u prvim danima oktobra, ali uz jednu veliku novinu.

Naime, od sledeće sezone će ekipe od 7. do 10. mesta po uzoru na NBA ligu igrati plej-in za popunu preostala dva mesta od osam timova.

Kao što je od ranije poznato, takva ideja se nije dopala kapitenu Partizana Kevinu Panteru i on je kritikovao Evroligu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povodom toga.

Ipak, novitet se svideo igraču Žalgirisa Ingasu Brazdeikisu, koji je nedavno potpisao novi ugovor sa litvanskim klubom na još jednu godinu. Brazdeikis je imao i NBA iskustva.

- Volim to, veliki sam fan, pogotovu što ima 18 timova u Evroligi. Ponekad pomislim kako timovi mogu biti veoma izjednačeni ili blizu jedni drugima. Mislim da je to važan korak - rekao je Brazdeikis.

Podsetimo, Kevin Panter je govorio da ekipe već igraju 34 utakmice regularne sezone. Takođe je istakao kako je kvalitet ekipa ravnomerno raspoređen od vrha do dna da bi se sada uvodio plej-in turnir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.