POTPISAO: Brodžijanski ima novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 13:16

POTPISAO: Brodžijanski ima novi klub

Nije se snašao u Partizanu.

Doskorašnji košarkaš Partizana Vladimir Brodžijanski ima novi klub. Njegova sledeća stanica je Huventud. To je potvrdo i sam klub, koji se oglasio na društvenim mrežama.

Prethodnih dana se pominjalo kako bi doskorašnji košarkaš Partizana mogao da se vrati u stari klub, a na kraju je transfer i realizovan.

🔥 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐢𝐦𝐢𝐫 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 𝐁𝐫𝐨𝐝𝐳𝐢𝐚𝐧𝐬𝐤𝐲 𝐭𝐨𝐫𝐧𝐚 𝐚 𝐁𝐚𝐝𝐚𝐥𝐨𝐧𝐚

🤝 La Penya i l'aler pivot eslovac arriben a un acord fins a final de temporada

🔗 La notícia: https://t.co/WSVuX4bXxq

🙌 Welcome back, @brodzo10!#BadalonaÉsFutur pic.twitter.com/836PWUjVwT

— Club Joventut Badalona (@Penya1930) February 1, 2023

On je ugovor sa crno-belima imao do 14. februara, ali je ipak nešto ranije napustio Beograd, što je potvrdio i trener crno-belih Željko Obradović.

- Brodžijanski je odlučio da ide. Ja sam imao otvoren razgovor sa njim. Ja sam mu rekao da je to njegova odluka. Mi smo ga imali do 14. februara. Rekao sam mu da ako želi da ide ranije da nema nikakvih problema. On je doneo takvu odluku. Ja sam mu se večeras pred svima zahvalio. Radi se o izuzetnom momku, izuzetno fin, vaspitan i dobar igrač. On misli da traži svoju sreću negde drugde. Poželeli smo mu sve najbolje - rekao je Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.