POTPIS U HUMSKOJ: Veliko pojačanje stiglo u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 08:28

POTPIS U HUMSKOJ: Veliko pojačanje stiglo u Partizan

Mnogo očekuju od njega.

Partizan polako formira ekipu za budućnost. Tako je mladi fudbaler Javora iz Ivanjice Luka Borović stigao među vrno-bele. Naravno prvo će zaigrati u mlađim kategorijama, ali budući da je nosio i dres reeprezentacije Srbije u Humskoj očekuju mnogo od njega.

- Luka Borović, mladi fudbaler Javora, svoje prve fudbalske korake započeo je u našem klubu sa pet i po godina. Narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deset godina nosio je naš dres nastupajući za kadetsku i pionirsku selekciju. Svoj talenat, u međuvremenu je pokazao i kao reprezentativac, igrajući sa svojim vršnjacima za U-14 reprezentaciju Srbije. On od danas svoju karijeru nastavlja da gradi u beogradskom Partizanu. Luka, tvoj klub ti želi svu sreću u daljem ostvarivanju svojih snova! Sigurni smo da je ovo tek početak za takvog majstora kao što si ti! Srećno - napisali su iz Javora na instagram stranici.

𝐌𝐥𝐚𝐝𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚𝐭 𝐉𝐚𝐯𝐨𝐫𝐚 𝐮 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐧𝐮 👏🏻⬇️ • Luka Borović, mladi fudbaler Javora, svoje prve fudbalske korake započeo je u našem klubu sa pet i po godina. Narednih deset godina nosio je naš dres nastupajući za kadetsku i pionirsku selekciju. Svoj talenat, u međuvremenu je pokazao i kao reprezentativac, igrajući sa svojim vršnjacima za U-14 reprezentaciju Srbije. On od danas svoju karijeru nastavlja da gradi u beogradskom Partizanu. • Luka, tvoj klub ti želi svu sreću u daljem ostvarivanju svojih snova! Sigurni smo da je ovo tek početak za takvog majstora kao što si ti! Srećno, @borovic_luka ! 🍀👏🏻⚽️ #FKJavor #FKPartizan #LjuljajJavore #mladjeselekcije #srpskifudbal #U14 #fudbalskisavezsrbije @partizanbelgrade

A post shared by FK Javor Matis (@fkjavormatis1912) on Jun 2, 2020 at 2:03pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.