POSTOJI SVEGA NEKOLIKO OPCIJA: Partizan i Zvezda mogu OVE evroligaške igrače dovesti do kraja leta

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 13:10

POSTOJI SVEGA NEKOLIKO OPCIJA: Partizan i Zvezda mogu OVE evroligaške igrače dovesti do kraja leta

Oni su slobodni.

Dešavanja na evroligaškoj pijaci i dalje su interesantna iako su oči košarkaške javnosti uprte ka Mundobasketu koji nailazi krajem avgusta.

Velika većina klubova je manje-više uspela već da formira okosnicu svojih ekipa svoje timove, dok neki drugi i dalje strpljivo čekaju da pronađu igrače po meri.

U prvu grupu spada Crvena zvezda iako se i na Malom Kalemegdanu očekuje još pojačanja, a u drugoj je definitivno Partizan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Izabranicima Željka Obradovića su se zasad prikljčili samo Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz.

U svakom slučaju, pojedini košarkaši koji ne uspeju da pronađu angažman u NBA ligi svakako će biti dodatna opcija na tržištu.

Nezanemarljiv spisak opcija čine igrači kojima su istekli ugovori, a imaju evroligaškog iskustva i njihov broj je dvocifren.

Ovo je lista slobodnih igrača koji su protekle sezone igrali u Evroligi:

Bekovi: Nejt Volters, Met Tomas, Darun Hilijard, Markus Erikson, Ostin Holins, Kori Higins

Krila: Dvejn Bejkon, Entoni Rendolf, Ogastin Rubit, Dalton Holms, Kris Singlton, Dimitris Agravanis

Centri: Tarik Blek, Brajant Danston, Otelo Hanter

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.