POSLEDNJA PRIPREMA PRED FINALE KUPA: Partizan gostuje u Lučanima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 09:18

POSLEDNJA PRIPREMA PRED FINALE KUPA: Partizan gostuje u Lučanima!

Poslednje kolo Superlige Srbije.

Superliga Srbije došla je do svog kraja. Šampion je već uveliko poznat, međutim ono što će beogradski Partizan iskoristiti u predstojećem duelu je svakako priprema za Finale kupa Srbije. Crno-beli će u utorak gostovati ekipi Mladosti iz Lučana.

- Mladost je opstala u ligi, podigli su formu i očekujem jednu tešku utakmicu - rekao je pred ovaj meč trener Partizana Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanojević.

Ekipa iz Humske ostvarila je niz od osam uzastopnih pobeda u domaćem prvenstvu što je pokazatelj uzdizanja forme i nakon iznenadnog odlaska Takume Asana.

Partizan danas (18.05) u poslednjem kolu Superlige gostuje Mladosti u Lučanima, u meču koji nema takmičarski značaj, ali je za crno-bele važan jer predstavlja generalnu probu za finale Kupa protiv Zvezde. Kvota na dvojku je 1,25, a na kombinazziju 2&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

- Igraće rasterećeno i vidim da su koristili mlade fudbalere na prethodnih nekoliko mečeva. Podigli su formu i očekujem jednu tešku utakmicu u Lučanima - rekao je Stanojević i dodao:

- Asano je otišao, Suma je povređen, a Bajbeka, koji je izašao iz povrede ne koristimo dovoljno. Moramo da rotiramo i stavljamo igrače na pozicije koje im nisu prirodne. Marković je na prethodnoj utakmici igrao špica, Holender to igra već neko vreme, tako da moramo da se prilagođavamo, rekao je Stanojević, dodavši da je važno za njegov tim da i dalje postiže golove.

Ono što može da bude problema za stratega crno-belih je svakako podatak da su Sejduba Suma i Ivan Obradović i dalje zbog povreda neizvesni za meč finala Kupa sa Crvenom zvezdom koji se igra 25. maja, a svakako nisu u opticaju za meč u Lučanima.

Meč na stadionu u Lučanima igra se u utorak od 18 sati i pet minuta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.