POSLE REMIJA U BAČKOJ TOPOLI: Oglasio se Bibras Natho (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 13:15

POSLE REMIJA U BAČKOJ TOPOLI: Oglasio se Bibras Natho (FOTO)

Partizan igrao 3:3 sa TSC-om.

Fudbaleri Partizana sezonu su otvorili remije u Bačkoj Topoli protiv TSC u veom uzbudljivom meču. Mogli su crno-beli i do pobede, ali su u poslednjim trenucima utakmice primili gol i morali da se zadovolje bodom umesto sva tri.

Bibras Natho još jednom je pokazao koliko je bitan za igru Partizana postigavši prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gol za crno-bele, iako je kasnije promašio penal. Ima Izraelac želju da konačno osvoji trofej sa Partizanom u kojem je već četiri godine i povodom toga se oglasio i na Instagramu.

A post shared by Bibars Natcho (@bibars66)

 - Pokazali smo dobru igru i timski duh. Uvek volim da kažem i reći ću ponovo - nastavićemo da se borimo. Daćemo sve od sebe u svakoj utakmici, protiv svih. Hvala navijačima na podršci - napisao je Natho na Instagramu.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tužan sam zbog penala, ali to je fudbal"

Izvor: B92, 30.Jul.2023

Fudbaleri Partizana Bibars Natho i Nemanja Stevanović govorili su posle meča sa TSC-om...Partizan i TSC odigrali su nerešeno 3:3, a crno-beli su u Bačkoj Topoli u 96. minutu ostali bez pobede u meču u kojem su viđena tri penala, jedan posle sudijskog zvižduka za kraj prvog poluvremena, poništen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.