POSLE PORAZA U MONAKU: Nepovoljna vest za Partizan uoči meča sa Virtusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 15:19

POSLE PORAZA U MONAKU: Nepovoljna vest za Partizan uoči meča sa Virtusom

Meč se igra u petak.

Virtus je doživeo težak poraz u Barseloni 84:57 u 24. kolu Evrolige, a u petak će klub iz Bolonje dočekati Partizan.

Duel italijanskog i srpskog velikana nosi značajnu takmičarsku draž pored tradicije, a trener domaćina Luka Banki veruje da će imati sve igrače na raspolaganju.

U praksi to znači da će se na teren vratiti najbolji pojedinac Virtusa Tornike Šengelija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji odsustvuje 20-ak dana zbog povrede.

- Prethodnih meseci smo imali mnogo povređenih igrača. Ognjen Dobrić se vratio protiv Barselone, a Šengeliji je potrebno da uđe u ritam treninga. Nadam se da će Toko igrati protiv Partizana, ali moramo da budemo oprezni nevezano za njihovu ulogu u timu – istakao je Banki.

Duel Virtusa i Partizana na programu je u petak u 20.30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.