POSLE PORAZA PARTIZANA: Oglasio se Nedović, poslao je jasnu poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 09:31

POSLE PORAZA PARTIZANA: Oglasio se Nedović, poslao je jasnu poruku (FOTO)

Zanimljiva objava.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović oglasio se na Instagramu posle utakmice u Ljubljani između Cedevita Olimpije i Partizana.

Zmajčeki su slavili u drugom meču polufinala ABA lige i očekuje nas majstorica u Štark areni, a plejmejker Crvene zvezde je imao zanimljivu opasku.

Čekajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finale - napisao je Nemanja uz interesantnu fotografiju.

Nedović je jasno aludirao na period pauze crveno-belih na meč finala, pošto su svoje obaveze u polufinalu završili 23. maja, a majstorica Partizana i Cedevita Olimpije je zakazana za šesti jun, tako da će tim Duška Ivanovića morati još da odmara.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROBLEM ZA BAHARA: Mesec dana bez Borjana

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Kapiten crveno-belih ima obaveze sa reprezentacijom Kanade...Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar imaće težak zadatak da tokom letnje pauze uigra tim za Ligu šampiona...Očekuje se dolazak nekoliko novajlija, a problem za izraelskog stručnjaka je i što neće imati kompletmnu ekipu na raspolaganju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.