POSLE PORAZA OD SPARTAKA: Lazetić otkrio kada se sve RASPALO u igri Partizana (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA OD SPARTAKA: Lazetić otkrio kada se sve RASPALO u igri Partizana (VIDEO+FOTO)

Zna šta se dogodilo.

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz od subotičkog Spartaka u okviru 27. kola Superlige Srbije (više pročitajte OVDE), a privremeni trener crno-belih Žarko Lazetić bio je zadovoljan samo onim što su njegovi igrači pokazali u uvodnim minutima utakmice.

Partizan je poveo sa bele tačke u sedmom minutu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je posle usledio potpuni preokret Subotičana.

- Teška utakmica, igrali smo u prvih 10 minuta onako kako smo se dogovorili, dominirali smo, postigli smo gol i delovalo je da će biti dobro po nas. Posle primljenog gola, desilo se ono što apsolutno nismo želeli, igrači su krenuli što pre da rešavamo i sve se raspalo... Ušli smo u nervozu, nestalo je i energije, imali smo u sredu i meč u Kupu, bilo je teško vratiti se - rekao je doskorašnji pomoćni trener Zorana Mirkovića.

U prvom poluvremenu je Lazetić bio primoran da napravi dve izmene. Igru su zbog povreda morali da napuste Nemanja R. Miletić i Danilo Pantić, a trener Parnog valjka je detaljno opisao šta se desilo sa reprezentativcem.

- Dobio je udarac od igrača Spartaka, pa ga je zakačio Valijente, dobio je udarac u mišić, zato je zamenjen. Jedostavno, bilo je dozvoljeno Spartaku da igra tako kako igra, nisu dobili nijedan karton. A malo je falilo da napravimo treću prinudnu izmenu, jer se i Nikolić žalio na povredu, ali je srećom mogao da nastavi - otkrio je Lazetić.

Kompletnu izjavu stratega crno-belih možete pogledati u priloženom video snimku.

Sa druge strane šef stručnog štaba Spartaka Predrag Rogan prokomentarisao je dešavanja sa kraja meča i opšti haos koji je nastao ispred tunela.

- Mi smo sportisti, moramo da budemo dostojanstveni i u pobedi i u porazu. Bespotreban sukob, ali sve je to deo fudbala - rekao je trener Golubova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.