POSLE POBEDE NAD BAČKOM: Partizan u sredu pušta ulaznice za Proleter (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE POBEDE NAD BAČKOM: Partizan u sredu pušta ulaznice za Proleter (FOTO)

Meč sa Novosađanima ima poseban značaj.

Posle pobede na prolećnoj premijeri protiv OFK Bačke, fudbaleri Partizana u 23. kolu Superlige Srbije dočekuju Proleter iz Novog Sada (subota, 19).

Parni valjak je krajem januara pravosnažno dobio vlasništvo nad stadionom u Humskoj, pa će meč protiv tima sa Slane Bare za vicešampiona Srbije imati poseban značaj. Zato u Partizanu očekuju veliku podršku u duelu sa novosadskim crveno-belima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Iz tabora crno-belih saopšteno je da će ulaznice za ovaj duel biti puštene u prodaju u sredu, kada će moći da se kupe u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu i putem interneta.

Dragoceno parče hartije moći će da se kupi i u subotu, na dan utakmice, ali isključivo na blagajnama stadiona u Humskoj od 10 časova. Cene ulaznica su 250 dinara (Jug) i 450 dinara za istočnu i zapadnu tribinu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska odbojkašica Ana Danesi

Amazing relax in Thailand! 🇹🇭🌏

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 21. Авг 2017. у 10:26 PDT

🌊🐙

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 25. Јул 2018. у 4:26 PDT

Io sono Marzo 🌼🌸🌺 Il nostro calendario @imocovolley è stato realizzato da @studioperazza, i fondi raccolti dalla vendita saranno devoluti ai reparti di pediatria dell'ospedale di treviso-ULSS22 quindi.. perché non acquistarlo su www.calendarioperazza.it o al Palaverde da metà dicembre? 😊

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 28. Нов 2018. у 1:51 PST

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 24. Апр 2016. у 10:10 PDT

🌻🍃

Објава коју дели Anna Danesi (@annadanesi) дана 27. Сеп 2016. у 4:12 PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.