POSLE NOVOG TRIJUMFA: Trinkijeri PRIČAO o povredi Tomasa, a onda je pokazao zašto je VELIKI trener!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE NOVOG TRIJUMFA: Trinkijeri PRIČAO o povredi Tomasa, a onda je pokazao zašto je VELIKI trener!

Pobeda Partizana.

Košarkaši Partizana savladali su na svom terenu ekipu Lokomotive Kuban u četvrtom kolu grupne faze Evrokupa. Trener crno-belih Andrea Trinkijeri istakao je posle novog trijumfa svog tima da je odbrana bila ključ današnje pobede. Takođe, italijanski stručnjak ni ne pomišlja o tome da je njegov tim rezervisao prvo mesto u grupi B.

-  Čestitam mojim igračima na utakmici i pobedi. Igrali smo sa navijačima, imali smo lošu treću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrtinu, ali njihov talenat je veliki. Uspeli su da se vrate u meč i igraju čvrsto. Mi smo pokušali da se vratimo u ritam u poslednjoj četvrtini. Na kraju smo uspeli da izvučemo maksimum i da se vratimo i pobedimo. Ne bih nikoga izdvojio. Tomas 12 dana nije trenirao i ne možeš sve na prevaru. Ova utakmica je bila zahtevna, ali je najbolji deo svoje igre on je ostavio za kraj. Pomogao je, kao i Mozli, kao i Rade Zagorac u odbrani. Ako moram nekoga da izdvojim moj personalni MVP je Markus Pejdž jer je odigrao jako mudro u završnici- rekao je Trinkijeri.

. @dekker spins to the rim, but he's denied by @Sobeastly_25. The ball rebounds to Ilnitskiy who has the ball slapped out of his hands by @TheRealWillMo42. @PartizanBC block party continues#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/zA8kAlykzl

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) October 22, 2019

- Oni su ozbiljna ekipa, dobra pobeda i idemo dalje na putovanje. Možda si ti u drugoj fazi, ali idemo za Limož imamo dalje borbe, igramo odbranu. Skor kaže 4:0, sledeća utakmica će biti još teža, želim da preživimo ovaj deo sezone jer mnogo putujemo i ne treniramo toliko.

Timska odbrana je izbacila protivnika iz reketa i čini se da je to bio ključni detalj na ovom meču.

- Da to je odbrana koja je moj cilj, moderna košarka. Prvih 15 minuta smo bili top, posle prosečni, a onda na kraju jako dobri -rerkao je Trinkijeri.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.