POSLE NEKADAŠNJEG ZVEZDINOG STIGAO I BIVŠI KAPITEN PARTIZANA: Stvara se jak sastav koji juri prvo mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 17:24

POSLE NEKADAŠNJEG ZVEZDINOG STIGAO I BIVŠI KAPITEN PARTIZANA: Stvara se jak sastav koji juri prvo mesto

Žele plasman u viši rang.

Mirsad Miraljemović, bivši kapiten kadeta Partizana, pojačao je FAP iz Priboja, jednog od ozbiljnijih kandidata za plasman u Prvu ligu Srbije.

- Razgovor je kratko trajao, odmah smo se razumeli. Klub ima ozbiljne ambicije, predsednik Jovica Vasilić i cela uprava odgovorni su i ozbiljni ljudi. Kratko sam u Priboju, ali odmah sam zaključio da su uslovi za rad odlični, a ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajna - kaže Miraljemović.

U Priboj je stigao iz Tutina, a igrao je za mlađe kategorije Partizana i Teleoptika, Podbrezove iz Slovačke, a prve fudbalske korake napravio je u rodnom Novom Pazaru.

- Srpska liga je ozbiljno takmičenje, igra se odličan fudbal. Verujem da ćemo ostvariti zacrtani cilj i da će FAP od leta biti prvoligaš. Ova sredina to zaslužuje, sportska infrastruktura je odlična, a Pribojci vole fudbal.

Tako su sada u Priboju bivši kapiteni u mlađim kategorijama i Zvezde i Partizana. Prethodno je stigao Petar Graonja a sada je tu i Mirsad Miraljemović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.