POSLE KONSULTACIJA: Partizan primoran da odloži letnji kamp

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 16:38

POSLE KONSULTACIJA: Partizan primoran da odloži letnji kamp

Trebalo da se održi od 22. do 29. jula.

Letnji kamp košarkaškog kluba Partizan, koji je trebalo da se održi od 22. do 29. jula, odložen je, saopštili su u petak crno-beli.

Partizan je, u konsultaciji sa medicinskim timom kluba i zdravstvenim radnicima u zemlji, doneo odluku da usled povećanog rizika od zaraze mladih igrača koronavirusom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planirani kamp odloži.

📢 Odložen Letnji kamp #KKPartizan u Krupnju 📢

Više na: https://t.co/dyTSEcCeKH pic.twitter.com/qIeFLD6dZ4

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) July 3, 2020

Kako se dodaje, Partizan će u narednim nedeljama pomno pratiti situaciju u vezi sa pandemijom i u skladu sa savetima medicinskog tima i procenom da nema rizika od širenja zaraze, doneti odluku o novom terminu održavanja kampa.

– Okvirni plan je da se letnji kamp, ako to uslovi dozvole, održi tokom avgusta, o čemu će biti više informacija u narednom periodu – naveo je Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Odložen letnji kamp KK Partizan u Krupnju

Izvor: B92, 03.Jul.2020

Letnji kamp košarkaškog kluba Partizan, koji je trebalo da se održi od 22. do 29. jula, odložen je, saopštili su crno-beli...Partizan je, u konsultaciji sa medicinskim timom kluba i zdravstvenim radnicima u zemlji, doneo odluku da usled povećanog rizika od zaraze mladih igrača korona virusom planirani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.