POSLE IZJAVE DA BI PARTIZAN IZ 92 BIO POSLEDNJI U EVROLIGI: Sale Đorđević brutalno odgovorio Mišku Ražnatoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 19:12

POSLE IZJAVE DA BI PARTIZAN IZ '92 BIO POSLEDNJI U EVROLIGI: Sale Đorđević brutalno odgovorio Mišku Ražnatoviću

Oglasio se heroj iz Istanbula.

Košarkaški agent Miško Ražnatović izjavio je da bi tim Partizana koji je 1992. godine došao do titule šampiona Evrope danas bio poslednji u Evroligi. Povodom tih reči oglasio se jedan od igrača crno-belih iz te godine Aleksandar Saša Đorđević. 

Jedan od najboljih košarkaša Srbije ikada je na ironičan način odreagovao na izjavu Ražnatovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Verovatno…ja imam veštački kuk, Sale (Predrag Danilović) operisao zglobove, Ivo (Ivo Nakić) tetivu i stent, Stragi (Zoran Stevanović) 50ak kg vise, Rebarac (Željko Rebrača) stent ili 2, Dragutinu (Vladimir Dragutinović) otisla kolena…a falio bi nam i Šaric (Dragiša Šarić) puno ..etc etc…a i svi smo već u pedesetim,ne baš u treningu i idealnim godinama, mada...premda hmmm - napisao je Đorđević na tviteru.

Verovqtno…ja imam vestacki kuk,Sale operisao zglobove,Ivo tetivu i stent, Stragi 50ak kg vise,Rebarac stent ili 2,Dragutinu otisla kolena…a falio bi nam i Saric puno❤️..etc etc…a i svi smo vec u pedesetim,ne bas u treningu i idealnim godinama,mada...premda hmmm🤔 pic.twitter.com/4LAkLXKu4Z

— Aleksandar Djordjevic (@CoachDjordjevic) April 27, 2023

Kao što znate, Đorđević je u finalu 1992. godine u Istanbulu postigao odlučujuću trojku kojom su crno-beli srušili Huventud.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.