POSLE EKSTREMNO ČUDNE IZJAVE O PARTIZANU: Trener FMP-a opet pričao o crno-belima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 16:33

POSLE EKSTREMNO ČUDNE IZJAVE O PARTIZANU: Trener FMP-a opet pričao o crno-belima

Podsetio se tog duela.

Košarkaši FMP poslednju utakmicu na gostovanjima uoči plej-ofa ABA lige igra u Podgorici, a gostovaće ekipi Studentskog centra, koja se bori za poziciju u doigravanju.

Trener Pantera Nenad Stefanović istakao je da njegov tim očekuje teško gostovanje protiv motivisane ekipe.

- Igramo protiv ekipe koja ponovo igra veoma dobru sezonu. Imaju kombinaciju starijih i mladih igrača, retko gube kod kuće i uvek su na potrebnom energetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nivou bez obzira na protivnika. Naša želja je da dobru igru sa Partizanom prenesemo i u naredne susrete da bismo pokazali da ta utakmica nije bila slučajnost - rekao je Stefanović.

Podsetimo, posle meča sa Partizanom Stefanović je dao pomalo čudnu izjavu u kojoj je izneo kako mu je glavni cilj bio umaranje košarkaša crno-belih.

Svoja očekivanja pred put za Podgoricu izneo je i mladi prvotimac FMP Nikola Manojlović.

- Predstoji nam utakmica protiv ekipe Studentskog centra koja je imala nešto teži raspored u poslednjih mesec dana. U pitanju je odlična ekipa koja iza sebe ima odlične igre. Na nama je da uđemo fokusirani u meč, a želja je da odigramo što bolje naredne dve utakmice koje su uvertira za plej-of - rekao je Manojlović.

Utakmica u Podgorici igra se u ponedeljak, od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.