POSLE BOLJIH REZULTATA PARTIZANA: Priznanje za Rašona Tomasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 10:41

POSLE BOLJIH REZULTATA PARTIZANA: Priznanje za Rašona Tomasa

Amerikanac odličan u finišu ABA lige.

Košarkaš Partizana Rašon Tomas najkorisniji je (MVP) igrač ABA lige u aprilu, saopšteno je na sajtu takmičenja.

CSKA je dva puta tukao Fenerbahče u Moskvi, a četvrtfinalna serija Evrolige seli se u Istanbul, gde će večeras (19.45) biti odigran treći meč. Kvota na keca je 1,90, a na dvojku i okončanje serije u korist CSKA 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Fenerbahče - CSKA.

Krilni centar crno-belih postizao je prosečno 14,3 poena, uz šest skokova, 3,7 asistencija i dve ukradene lopte po meču, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti od 20.

Partizan je u aprilu ostvario šest pobeda, na isto toliko mečeva, pa je sezonu u regionalnom takmičenju završio na sedmom mestu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.