POSLE 0:4 U BEOGRADU: Lazetić imao poruku za Partizan! Duljaj takođe prokomentarisao protivnički tim

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 22:02

POSLE 0:4 U BEOGRADU: Lazetić imao poruku za Partizan! Duljaj takođe prokomentarisao protivnički tim

Niko nije očekivao ovakav rasplet utakmice.

FK Partizan poražen je rezultatom 4:0 na svom terenu od TSC-a u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Prva tri gola je Partizan primio na identičan način, posle kornera sa leve strane, a trener Igor Duljaj smatra da to nije smelo da se desi.

- Čestitke gostima, sjajan meč. Postigli su tri gola iz prekida što je nedopustivo. Rekao sam ekipi da moramo koncentrisano da uđemo i žao mi je što smo razočarali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publiku - kazao je Duljaj po završetku meča.

Strateg gostiju Žarko Lazetić svestan je koliko je ovo fantastičan rezultat.

- Šta reći, ovo je neverovatno, igrali smo mi dobro često i protiv Zvezde i Partizana, ali ovo je drugačije. Sad treba spremiti naredni meč i vratiti ih u realnost, jer ovo se desi jednom u životu. Partizanu želim da čestitam na fer igri i želim im nastavak pobedničkog niza i da to ne bude protiv nas kao dosad - rekao je Lazetić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.