PORAZI PARTIZANA I ZVEZDE: Evo kako izgleda tabela Evrolige nakon nekompletnog 20. kola

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 00:06

PORAZI PARTIZANA I ZVEZDE: Evo kako izgleda tabela Evrolige nakon nekompletnog 20. kola

Crno-beli i dalje na koti koja vodi u doigravanje.

Prvog dana 20. kola Evrolige odigrano je čak sedam mečeva, a još dva susreta koja su na programu u sredu, kompletiraće ovu rundu. Ipak, obrisi tabele mogu se naslutiti i bez pomenute dve utakmice.

Srpski predstavnici nisu zabeležili pobede. Najpre je Partizan izgubio u Istanbulu od Fenerbahčea, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je mnogo neočekivaniji bio poraz Crvene zvezde u Francuskoj, od fenjeraša Asvela.

Crno-beli su bili i pre ovog kola na pozicijama koje vode u doigravanje, dok je Zvezda nakon dve velike pobede, nad Fenerom i Partizanom očekivala nastavak dobrih partija i približavanje mestima u TOP 10.

Na kraju, stanje je sledeće, Partizan ima skor 10-10, dok je Zvezda na bilansu 8-12.

 Iako nije kompletirano kolo, Partizan ne može ići niže od desetog mesta nakon 20. runde, dok je Zvezda na 13. poziciji sa istim skorom kao Bajern.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.