POPRAVILI SMO UTISAK U ABA LIGI: Partizan ima jasan cilj - trofej u KLS

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 16:25

POPRAVILI SMO UTISAK U ABA LIGI: Partizan ima jasan cilj - trofej u KLS

"Imam utisak da smo u ovom poslednjem delu sezone podigli nivo igre."

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz istakao je da mu je drago što su crno-beli na trijumfalan način okončali ovosezonsko takmičenje u ABA lige verujući da su se iskupili za lošiji veći deo sezone.

Parni valjak je u poslednjem meču regionalnog takmičenja savladao Split sa 80:58, ali je završio van domašaja plej-ofa.

Efes je u prva dva meča četvrtfinala Evrolige „oduvao“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Real, i večeras (19.00) u Madridu ima priliku da ekspresno završi posao i plasira se na Fajnal for. Kvota na dvojku je 1,35, dok je kec na Real 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Efes.

- Drago mi je što smo pobedom završili nastup u ABA ligi. Bilo je nekih propusta i nekih grešaka, posebno u drugom poluvremenu kada smo podigli razliku na 20 poena. Ne bih sada potencirao to, već bih hteo da stavim akcenat na odnos svih nas u poslednjem periodu, svih igrača i stručnog štaba. U poslednjih mesec-dva smo stvarno maksimalno dali sve od sebe što se vidi i po rezultatima, gde smo vezali pet pobeda - rekao je Jaramaz za klupsku televiziju.

Veruje odlični bek da su crno-beli sa pet pobeda u nizu uspeli da poprave lošu sliku ove sezone.

- Dangubić je nekoliko utakmica igrao povređen, Trifunović je imao problema sa prstom. Svima nam je bilo stalo da popravimo koliko-toliko lošu sliku koju smo izgradili porazima sredinom sezone. Nadam se da smo uspeli u tome - naglasio je reprezentativac Srbije.

Istakao je Ognjen da se previše ne raduje predstojećoj pauzi do starta KLS-a za koju se nada da će je crno-beli osvojiti.

- Nezgodno je kada imamo pauzu sa zvaničnim utakmicama, jer je teško zakazati prijateljske mečeve u tom periodu, zbog usklađenosti takmičenja, sad treba da se igra domaće prvenstvo, dolazi timovi iz različitih takmičenja. To nama otežava, ali naš odnos će ostati isti. Motivacija jednaka kao i do sada, imamo cilj da osvojimo KLS koja dolazi.

Za kraj je poručio da crno-beli još motivisaniji ulaze u nastavak sezone.

- Zbog toga nam je motivacija još veća. Mislim da našim nastupima nismo zaslužili sreću u nekim mečevima. Imam utisak da smo u ovom poslednjem delu sezone podigli nivo igre, ali je besmisleno govoriti šta bi bilo da smo ovako igrali u tom delu sezone. Ne bih se više osvrtao na to - zaključio je Ognjen Jaramaz.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.