PONUDE NA STOLU I AKTUELNE SU! Partizan prihvatio uslove za Sumu, a onda se PREDOMISLILI - Iliev otkrio

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 20:00

PONUDE NA STOLU I AKTUELNE SU! Partizan prihvatio uslove za Sumu, a onda se PREDOMISLILI - Iliev otkrio

Amerikanci ozbiljno zagrizli.

Sejduba Suma je propustio dve prethodne Partizanove utakmice u Superligi, pošto su na njegovu adresu stigle ponude iz MLS lige, kao i iz Ukrajine. U jednom trenutku delovalo je da su pregovori sa američkim klubom u završnoj fazi, ali onda je usledilo zatišje.

Sve do danas, kada se na tu temu u razgovoru za ''Telegraf'' oglasio sportski direktor Partizana Ivica Iliev. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je potvrdio da je malo nedostajalo da Suma napusti Humsku, ali je potom ''povučena ručna''. Zbog čega?

- Obe ponude za Sumu stoje na stolu i aktuelne su, ali je klub odlučio da ne žuri s tim, jer, recimo, prelazni rok u MLS traje do 4. maja. U jednom trenutku smo čak i prihvatili uslove koje su ponudili za njega, međutim, onda smo seli, razgovarali sa igračem, trenerom i između sebe i procenili da nije potrebno žuriti, jer smatramo da uslovi moraju da budu bolji. Nismo tada želeli da rizikujemo sa povredom i nekoliko dana je pauzirao, a sada se vraća - istakao je Iliev.

Dakle, u petak bi Suma trebalo da bude na terenu protiv Inđije, ali i to je pitanje s obzirom da kvalitet tamošnjeg terena nije baš na visokom nivou, pa bi u tom slučaju opet porastao rizik od nekih neželjenih situacija u iščekivanju transfera.

Real je vezao četiri pobede, ali večeras u Bergamu (21.00) Atalanta je blagi favorit sa kvotom 2,55 na keca. Opcija je i 3+ za kvotu 1,60. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atalanta – Real.

Iliev odbacuje spekulacije da Suma zbog loše forme ili nečeg sličnog nije bio u timu u prethodnim mečevima protiv Javor Matisa i Radnika.

- Rekli smo cenu igrača i održavamo kontakt, ali je sve malo prolongirano, pošto usled trajanja prelaznog roka tamo ima sasvim dovoljno vremena, a i nama je Suma veoma bitan u toj našoj borbi. Priče da nije bio u sastavu zbog forme ili ne znam čega su imaginarne, jer je protiv Napretka bio sjajan, u drugoj je trener promenio taktiku da bi probio blok rivala. Pripreme je odradio fantastično i važan je deo ovog tima Partizana, pa zato i ne žurimo i nismo želeli da ga prodamo čim se nešto konkretno pojavilo. Struka kaže da radi odlično na treninzima, što nas svakako sve raduje pred tešku utakmicu u Inđiji - istakao je Iliev.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.