PONOVO JE PRIČAO O PARTIZANU: Odmah posle pobede u prvenstvu oglasio se Jabusele, evo šta je rekao o meču sa crno-belima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 21:25

PONOVO JE PRIČAO O PARTIZANU: Odmah posle pobede u prvenstvu oglasio se Jabusele, evo šta je rekao o meču sa crno-belima

Najavio je utakmicu.

Košarkaši Real Madrida savladali su Unikahu (102:90) u španskom prvenstvu i u dobrom raspoloženju dočekuju Partizan u okviru majstorice plej-ofa Evrolige.

Najefikasniji kod domaće ekipe je bio Geršon Jabusele. Francuz je postavio rekord sezone sa 28 poena (5/8 za dva, 5/7 za tri, 3/5 slobodna bacanja), a imao je i 11 skokova.

Kao što znate, njega nećemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledati u sredu protiv crno-belih zbog ispada na utakmici broj dva i rvačkog zahvata na Egzumu, ali Geršon se oglasio na svom Instagram profilu i svojevrsno najavio duel sa ekipom Željka Obradovića.

– Posao odrađen. Jedva čekamo sredu – poručio je Jabusele.

A post shared by Guerschon Yabusele (@guerschon__)

Utakmica se igra od 21 čas u Vizink centru, a pobednik će igrati protiv Barselone u polufinalu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Studentski centar ostao bez američkog pleja pred Partizan

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 17:16

Košarkaš Studentskog centra Loren Džekson napustio je klub, koji se plasirao u četvrtfinale ABA lige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.