PONOSAN NA TRISTANA VUKČEVIĆA: Stojaković ISHVALIO košarkaša Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 15:46

PONOSAN NA TRISTANA VUKČEVIĆA: Stojaković ISHVALIO košarkaša Partizana

Sjajno je odigrao u Americi.

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević je ostavio sjajan utisak pošto je na prvoj utakmici uoči NBA drafta (takozvani "Draft Combine").

Postigao je 21 poen za samo 16 minuta na parketu, pogađajući pritom i tri trojke. To je pratio još jedan srpski košarkaš koga u narednim godinama očekuje poziv iz NBA, inače Tristanov prijatelj, sin Peđe Stojakovića, Andrej.

Like we said earlier… chasing our dreams together >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << since we could walk and talk 🙏🏼 https://t.co/Q2DTCMsODk

— Tristan Vukcevic (@Vukcevic113) May 17, 2023

- Mnogo sam ponosan na mog brata, Tristana Vukčevića", napisao je Andrej Stojaković, na šta mu je Vukčević odgovorio:

- Kao što smo rekli, zajedno jurimo snove od kada smo prohodali i propričali.

Vukčević je inače bio i najefikasniji u svojoj ekipom Hajns nad ekipom Ričman 122:95 na "draft kombajnu" u Čikagu, iako je meč počeo sa klupe i odigrao najmanje minuta. Pogodio je osam od deset šuteva i imao još dva skoka

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.