Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMOZI, BOŽE: Fudbaleri Partizana iz Saborne crkve na Čair (VIDEO)

Danas od 19 časova na niškom Čairu se igra derbi meč 36. kola Superlige Srbije koji bi mogao da odluči novog šampiona, a fudbaleri Partizana se ne uzdaju samo u svoje znanje.

Naime, ‘parni valjak’ je dan ranije stigao u Niš kako bi se što bolje psihički spremio za duel sa Radničkim. Jutro je iskorišteno za opuštanje, ali su ga pojedini igrači na čelu sa kapitenom Sašom Iilićem iskoristili da posete Sabornu crkvu u Nišu i pomole se Bogu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pred utakmicu sezone. Evo kako je to izgledalo:

(Izvor: YouTube/South Media)
The post POMOZI, BOŽE: Fudbaleri Partizana iz Saborne crkve na Čair (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POMOZI BOŽE: Fudbaleri Partizana su na OVOM mestu potražili POMOĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2017

Crno-bele očekuje po svemu sudeći presudan duel u Nišu...Fudbaleri Partizana potražili su pomoć na još jednom mestu pred večerašnji duel sa Radničkim...SEDAM SATI PRE MEČA: Leonardo se oglasio i jednim detaljem ZABRINUO navijače Partizana (FOTO)..Nekadašnji igrači Partizana poslali poruke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.