RAPSODIJA U BAČKOJ TOPOLI: Početničke greške i sudije oduzeli Partizanu tri boda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 21:58

RAPSODIJA U BAČKOJ TOPOLI: Početničke greške i sudije oduzeli Partizanu tri boda (VIDEO)

More golova i diskutabilnih odluka.

Fudbaleri TSC-a i Partizana remizirali su (3:3) u meču prvog kola Mozzart bet Superlige.

Da će biti problema za crno-bele bilo je jasno već na samom startu utakmice. Posle dosta konfuzije u odbrani, Ifet Đakovac je mogao do pogotka, ali je sa gol linije loptu izbacio Marković. Samo minut kasnije zapretio je i Kvinsi Menig. Udarac Holanđanina pogodio je spoljni deo mreže.

U 12. minutu je došlo do promene rezultata. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cvetković je primio loptu u šesnaestercu iskosa sa desne strane, odložio do Antonića, a ovaj je sjajnim udarcem pogodio dalji ugao gola Stevanovića.

Samo dva minuta kasnije moglo je biti 2:0. Čalušić je glavom prebacio gol iz izgledne pozicije.

Potom je usledio nešto mirniji deo utakmice, bez mnogo uzbuđenja, da bi Partizan sjajnu priliku imao u 38. minutu. Severina, najbolji pojedinac crno-belih u prvom delu, je napravio dar-mar na desnom boku, centrirao, lopta se odbila do Natha, šutirao je Izraelac sa desetak metara od gola, ali se isprečio jedan od defanzivaca domaćih.

Što nije tad uradio jeste dva minuta kasnije Bibars Natho. Loptu je na tridesetak metara od gola izgubio Kuveljić, a potom je usledila odlična kombinacija crno-belih. Kanute je dodao do Natha, koji je otvorio stopalo sa ivice kaznenog prostora i prevario Ilića.

Potom je usledila sjajna završnica. Ponovo je pukla kontra Partizana, Menig je dodao do Natha na levom boku, ovaj poslao u srce šesnaesterca, Nikolić je fantastično odreagovao i pustio loptu Beliću kome nije bilo teško da pogodi praznu mrežu.

Završnica je donela još drame, sudija Milan Mitić je svirao kraj prvog poluvremena, ali je potom usledio poziv iz VAR sobe. Pogledao je glavni arbitar snimak i procenio da je Kanuteov duel sa Stanićem bio nepropisan i da je to penal za TSC.

Ifet Đakovac je bio siguran i sa 2:2 se otišlo na veliki odmor.

MOZZART BET SUPERLIGA, PRVO KOLO

TSC - PARTIZAN 3:3 (2:2)

Strelci: Antonić 12, Đakovac 45+5, Stojić 90+5 - Natho 40, Belić 43, Saldanja 79

Stadion: TSC Arena

Sudija: Milan Mitić

TSC (3-5-2): Ilić - Antonić, Stojić, Ćalušić - Cvetković, Kuveljić (od 60. Radin), Đakovac, Stanić (od 60. Rakonjac), Petrović (od 74. Ćirković) - Jovanović, Pantović.

Partizan (4-2-3-1): Stevanović - Filipović, Marković, Ilić, Antić - Belić (od 63. Šćekić), Kanute (od 73. Baždar) - Severina (od 53. Kalulu), Natho (od 70. Pantić), Menig - Nikolić (od 53. Saldanja)

Ni u nastavku nije manjkalo uzbuđenje, već u 55. minutu je moglo da dođe do promene rezultata. Rezervista Saldanja je izborio jedanaesterac, loptu je uzeo Bibars Natho, ali na opšte iznenađenje loše je izveo najstrožu kaznu i Ilić mu je uhvatio živu loptu.

Posle nepuna tri minuta još kontroverzi. Posle prekida sa leve strane Marković je vratio loptu u sredinu kaznenog prostora, tu je bio Mihajlo Ilić koji je ubacio loptu u mrežu. Međutim posle gledanja VAR Mitić je dosudio ofsajd i to zbog nedozvoljene pozicije u kojoj se našao Šćekić koji je prema mišljenju arbitara uticao na igru.

U 75. minutu je dosuđen i penal za TSC. Danilo Pantić je faulirao Cvetkovića van 16 metara, ali je Mitić to "ubacio" u kazneni prostor i svirao jedanaesterac.

Stevanović je za razliku od prvog duela sa Đakovcem, ovoga puta izašao kao pobednik i otklonio očiglednu nepravdu.

Kazna za taj promašaj stigla je četiri minuta kasnije. Sjajno je korner izveo Pantić, a Saldanja je sa gol linije prosledio loptu u mrežu za novo vođstvo beogradskog Partizana.

U završnici su pretili domaći i stigli do izjednačenja. Nemanja Stojić je glavom iskoristio dobar korner i doneo bod svom timu.

MOZZART BET SUPERLIGA, PRVO KOLO:

Subota:

Čukarički - Radnički Niš 2:0 (0:0)

Badamosi 52, Ndiaje 91

Spartak - IMT 2:1 (1:1)

Đurasović 43, Hrstić 63 - M. Luković 15p

TSC - Partizan 3:3

Voždovac - Javor 0:0

Nedelja:

18.55: Napredak - Železničar

18.55:  Novi Pazar - Radnički 1923

20.00:  Crvena zvezda - Vojvodina

Ponedeljak:

19.00: Mladost - Radnik

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludnica u Bačkoj Topli: Ovako je Partizan preokrenuo (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 29.Jul.2023

Crno-beli samo za tri minuta preokrenuli rezultat i poveli sa 2:1 golovima Natha i Belića

Nastavak na 24sedam.rs...

Sudija svirao kraj, pa dosudio penal za TSC VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2023

Fudbaleri TSC-a su u finišu prvog poluvremena dobili penal u duelu sa Partizanom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.