TUŽNI PARTIZAN: Crno-beli opet izgubili od Čukaričkog, sad je i Evropa pod znakom pitanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 19:33

TUŽNI PARTIZAN: Crno-beli opet izgubili od Čukaričkog, sad je i Evropa pod znakom pitanja (VIDEO)

Nastavlja se agonija...

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Partizan (1:0) u meču prve runde plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije.

Posle tri dana ponovo su isti rivali bili na istom mesti i ponovo je i krajnji ishod bio identičan.

Za razliku od meča u četvrtak počelo je veoma žustro. Već u šestom minutu je glavni arbitar Ostraćanin pokazao na belu tačku. U duelu su bili Lučić i Filipović, a desni bek Partizana je po mišljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudije načinio prekršaj.

Ipak, intervenisala je VAR tehnologija i penal je poništen.

Crno-beli su prvi put golu Belića zapretili u 12. minutu, ali je udarac Rikarda bio preslab.

Na sledeće uzbuđenje se čekalo do 30. minuta. U glavnim ulogama - Belići. Oprobao je svoj udarac Kristijan sa nekih 25 metara, ali je čuvar mreže domaćih bio pribran i lagano zaustavio pokušaj prezimenjaka.

Vredan pomena je bio i udarac Slobodana Uroševića u 35. minutu. Levi bek crno-belih je izveo slobodan udarac, šutirao je za malo preko gola.

U 42. minutu, šok za Partizan! Dobio je Čukarički slobodan udarac na preko 30 metara od gola. Docić je lukavo to uradio i neverovatnim golom iznenadio Stevanovića koji je bio jako loše postavljen.

MOZZART BET SUPERLIGA, PLEJ-OF, PRVO KOLO

Čukarički - Partizan 1:0 (1:0)

Strelci: Docić u 42. minutu

Stadion Čukaričkog

Sudija: Stanko Ostraćanin

Čukarički(4-2-3-1): N. Belić - Rogan, Pankov, Drezgić, Tošić - Docić (72. Miladinović), Kovač - Ivanović, Tomović (66. Sisoko), Lučić (72. Adžić) - Badamosi

Partizan (4-2-3-1): Stevanović - Filipović (80. Živković), Marković, Vujačić, Urošević - K. Belić (71. Baždar), Kolorado (63. Natho) - Dijabate, Pantić, Menig - Rikardo

U nastavku je prvu priliku imao Partizan i to preko Danila Pantića u 49. minutu iz kontre. Menig je odradio veliki deo posla, učestvovali su još Rikardo i Dijabate, ali je na kraju lopta otišla preko gola posle šuta Pantića.

Od tog trenutka gotovo ništa vredno pomena nismo videli sve do poslednjih deset minuta meča. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena, a ekipa Igora Duljaja nije uspela da stvori nijednu izglednu priliku.

U 82. minutu je Slobodan Urošević mogao do gola, ali je prebacio loptu preko gola sa ivice penala. Samo četiri minuta pre kraja najbolja prilika na meču za goste. Rezervista Živković je probio po boku, pogodio Rikarda u glavu, a centarfor je iz neposredne blizine zatresao samo stativu. To je ujedno i bila poslednja prilika na ovom meču.

Partizan je ovim porazom sada na minus osam u odnosu na Čukarički koji je na drugoj poziciji, koja garantuje mesto u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona naredne godine.

Pritom i četvrto mesto, poslednje koje vodi u evropska takmičenja, je pod znakom pitanja pošto se Vojvodina poravnala sa crno-belima.

SUPERLIGA, PLEJ-OF - 1. KOLO

Petak

Voždovac - Radnički 1923 2:1 (1:0)

(Jočić 20, Ajdinović 84. - Krajišnik (p) 90.)

Subota

Vojvodina - Novi Pazar 4:0 (2:0)

(Nikolić 17. (p), Milošević  24, Čumić 61, Milosavljević 80.)

Crvena zvezda - TSC 4:1 (1:1)

(Bukari 45+2, 62, 75, Kanga 69 - Đakovac 20. (p)

Nedelja

Čukarički – Partizan 1:0 (1:0) 

(Docić 42)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.