MLADOST PALA U HUMSKOJ: Partizan se ustalio na vrhu tabele!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 19:49

MLADOST PALA U HUMSKOJ: Partizan se ustalio na vrhu tabele!

Nastavak domaćeg prvenstva...

Fudbaleri Partizana savladali su lučansku Mladost u meču 11. kola Superlige, rezultatom 2:0.

Razvoj događaja na večerašnjoj utakmici u Humskoj donekle podseća na utakmicu prošlog kola koju je Partizan dobio protiv Napretka u Kruševcu sa 2:0. Konstantna inicijativa crno-belih, mnogo veći procenat poseda lopte i veći broj udaraca ka golu, ali su Lučanci odolevali. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mogao je Partizan do vođstva već u petom minutu meča, kada je Saldanja bio u odličnoj prilici, ali stativa je spasila goste.

Posle petnaestak minuta igre, na dodavanje Kalulua sa desne strane, Kanute je sa nekih 18 metara snažno šutirao, ali zamalo neprecizno - lopta je završila pored desne stative.

Još veća opasnost po gol Lučanaca viđena je na isteku prvih pola sata igre, posle greške Kamerunca Molsa ispred kaznenog prostora gostiju. Crno-beli su osvojili loptu, na kraju je Kalulu prosleđuje za Antića na levu stranu, ali levi bek Partizana je zamalo bio neprecizan.

Nastavio je Partizan sa napadima, često su Lučanci bili sabijeni u svoj kazneni prostor, ali crno-beli nisu nalazili nova rešenja da probiju taj snažan bedem ispred Stamenkovićevog gola.

Pred sam kraj prvog poluvremena, iznenada se ukazala i prilika gostima da ugroze gol ''nezaposlenog'' Jovanovića. Iznudili su Lučanci slobodan udarac na oko 18 metara od gola, dobro ga je izveo Varjačić, gađao gornji desni ugao, ali je lopta prohujala pored desne stative Partizanovog gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.