KIŠA GOLOVA NA ”KARAĐORĐU”: Četiri gola za remi Partizana i Vojvodine! Crno-beli ISPUSTILI treće mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 19:58

KIŠA GOLOVA NA ”KARAĐORĐU”: Četiri gola za remi Partizana i Vojvodine! Crno-beli ISPUSTILI treće mesto

Plej-of Superlige Srbije.

Fudbaleri Vojvodine i Partizana remizirali su na stadionu ”Karađorđe” rezultatom 2:2 u derbi utakmici šestog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Treneri su kombinovali sastave, ali je utakmica od početka bila dinamična. Batak je izostavio Zukića, Topića, Uroša i Nemanju Nikolića, dok na drugoj strani igrao je mladi Mihajlo Ilić, koji je peti put bio starter.

Partizan je bio nešto ofanzivniji u uvodnim minutima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prve šanse imali su Menig i potom Rikardo, bili su zamalo neprecizni.

Voša je ubrzo uzvratila preko Malbašića, koji se umalo našao u situaciji jedan na jedan sa Popovićem, odbrana Partizana je na vreme intervenisala.

Partizan je poveo u 18. minutu kada je Rikardo strahovitim udarcem poslao loptu pod prečku Carevića za 0:1.

Ubrzo posle gola, Dijabate je imao veliku šansu, našao se sam ispred Carevića koji je maestralno intervenisao.

Voša je taj promašaj odmah, u 22. minutu, posle lepe akcije po desnoj strani, Vukčević je odložio kao na tacni za Miloševića koji je iz prve poslao u malu mrežu za 1:1.

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, mada je Čumić je poslednjem minutu prvog dela odlično gađao sa distance, Popović je sjajno intervenisao.

U prvom minutu nastavka, Voša je uspela da preokrene posle nove akcije Miloševića i Vukčevića. Milošević je uneo loptu sa desnog boka i posle duplog pasa sa Vukčevićem pogodio za 2:1 i veliko slavlje na "Karađorđu".

Ipak, radost domaćih nije dugo trajala pošto je svoj prvenac uncrno-belom dresu postigao Kolorado.

Ovim remijem, Partizan je ostao bez šanse da se domogne trećeg mesta, a Voša svakako ostaje peta. Ova dva tima su se tako kvalifikovala u kvalifikacije za Ligu konferencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.