Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 14:31

POLUVREME

Posle prvog poluvremena meča 16. kola AdmiralBet ABA lige u Zagrebu, košarkaši Partizana vode protiv Cibone rezultatom 40:38.
Prepuna dvorana Dražen Petrović u Zagrebu očigledno je dodatno motivisala „Cibose“ koji su odigrali sjajnu prvu četvrtinu na krilima Aranitovića i Radovčića.
Partizan je delovao bez potrebne energije što je ljutilo Željka Obradovića koji nije krio nezadovoljstvo igrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svojih pulena, naročito nakon što je Cibona u jednom trenutku stekla i 12 poena prednosti.
Trojkom Jaramaza u finišu prve četvrtine, Partizan je smanjio razliku na pet poena, da bi u drugoj četvrtini uspeo da se vrati u meč zahvaljujući Panteru, ali i veoma dobrom Koprivici koji je na pravi način iskoristio minute.
„Crno-beli“ su stekli prvo vođstvo tek sredinom druge deonice, ali je Cibona trojkom Mustapića, a potom i Aranitovića ponovo stigla do prednosti koju je ipak nije održala do odlaska na odmor pošto su gosti stigli do vođstva poenima Jaramaza.
Partizan je odigrao dve potpuno različite četvrtine u prvom poluvremenu pošto je prvu deonicu okončao sa čak 25 primljenih poena, dok je u drugoj to sveo na 13.
Ekipa Željka Obradovića igra bez Pi Džej Doužera i Džejmsa Nanelija i to se pomalo i

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLUVREME

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024

Košarkaši Crvene zvezde vode protiv Borca iz Čačka sa 51:44 nakon prvog poluvremena utakmice 16. kola AdmiralBet ABA lige u „Štark areni“.. Najefikasniji u Zvezdinom timu je jedini plejmjeker večeras Jago dos Santos sa 13 poena, dok je Majk Tobi ubacio 11.. U timu Borca Ronaldo Segu je postigao...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.