Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 05:30

POLUVREME

U večeri kada je Partizan na svom terenu poražen od Virtusa sa 77:75, Crvena zvezda gostuje Panatinaikosu u Atini, a posle prvog poluvremena rezultat je 38:31 za atinske “zelene“.
Postavljalo se pitanje pre ovog meča da li će centar Panatinaikosa Matijas Lesor biti spreman za ovaj meč, a on ne samo da je nastupio, nego je tokom prvog poluvremena pravi najviše problema odbrani Crvene zvezde.
Dobro su mu parirali Luka Mitrović i Džoel Bolomboj, ali je domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tim od početka meča uglavnom imao blagu rezultatsku prednost.
Tokom druge četvrtine, Nemanja Nedović je sve češće preuzimao glavnu ulogu u napadima Zvezde i upravo on je svojom trojkom smanjio na 27:25 na sredini druge deonice.
Međutim, na ulasku u poslednja dva minuta prvog pouvremena Slukas pogađa trojku za “plus sedam“, 34:27, pa je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos reagovao tajm-autom.
Teodosić je u narednom napadu “spojio“ Mitrovića sa košem, ali Nan je uzvratio na drugoj strani. Zatim Slukas posle prodora uvećava razliku na “plus 9“. Smanjio je Bolomboj posle velike borbe pod košem Panatinaikosa
Luka Mitrović sa 10 poena i 5 skokova najefikasniji u Zvezdi, Nedović je upisao 9 poena, a kod domaćina Grant 8, Lesor 7 poena i tri skoka.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.