POLJAK STIŽE U HUMSKU: UEFA odredila ko sudi Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 16:29

POLJAK STIŽE U HUMSKU: UEFA odredila ko sudi Partizanu!

Težak zadatak pred crno-belima...

UEFA je odredila sudije za revanš mečeve Partizana i TSC.

Na revanš meču Partizana i Sabaha koji je na programu u četvrtak od 21 čas na stadionu u Humskoj, glavni arbitar će biti Poljak Bartož Frankovski.

Poljak nikada nije sudio Partizanu, dok je samo jednom delio pravdu srpskim klubovima i to je u pitanju Crvena zvezda, kada je igrala protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kairata 2015. godine. Pod okriljem UEFA sudi od 2014. godine.

Duel u Bačkoj Topoli između TSC i Brage, sudiće Danac Jakob Kelet.

Kelet, 42-godišnji danski arbitar sa FIFA znakom od 2011. godine, delilac je pravde u seniorskom fudbalu od 2009. godine, a tokom dosadašnje karijere tri puta je sudio srpskim klubovima, odnosno Partizanu. Prvi put kada je Partizan poražen od Viktorije Plzen sa 2:0, potom kada je u Beogradu gostovao Soči, gde su crno-beli slavili posle penala. Dok je treći put Partizanu sudio na Malti kada je igrao 3:3 protiv Hamruna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Vuleta
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA ODREDILA ARBITRE: Evo ko će deliti pravdu Partizanu i TSC-u u evropskim kvalifikacijama!

Izvor: HotSport.rs, 11.Avg.2023

Nadamo se mnogo boljim ishodima UEFA je donela odluke o sudijama koji će nadgledati revanš mečeve između Partizana i Sabaha, kao i između TSC i Brage. U revanšu između Partizana i Sabaha, koji će se održati u četvrtak u 21 čas na stadionu u Humskoj, glavni arbitar će biti Poljak Bartož Frankovski....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.