POLICIJA ZAUSTAVILA POLETANJE AVIONA Predragu Mijatovic ukraden roleks na aerodromu u Podgorici

Izvor: medio.rs, 22.Jan.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA ZAUSTAVILA POLETANJE AVIONA Predragu Mijatovic ukraden roleks na aerodromu u Podgorici

PODGORICA - Bivšem fudbaleru Reala i Partizana Predragu Mijatoviću ukraden je skupoceni sat marke "Roleks" na aerodromu u Podgorici.

Mijatović je ostao bez skupocenog sata i pre poletanja i pasoške kontrole, prenosi "Blic". Legenda Reala i Partizana je krađu odmah prijavio policiji, koja je zaustavila poletanje aviona.

Policija je u avionu uhapsila kradljivca, koji je kako se kasnije ispostavilo, državljanin Srbije.

Jedan od putnika je preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da se kapetan nekoliko puta izvinio zato što je avion kasnio sat i po vremena.

Mijatović (46) je u karijeri igrao za Levante, Fiorentinu, Real, Valensiju, Partizan i Budućnosti. On je za reprezentaciju Jugoslavije nastupio na 73 utakmica i postigao 26 golova.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.