POKAZAO KLASU: Iz Monaka su grmeli, evo šta je Majk Džejms rekao o suđenju na meču sa Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 17:22

POKAZAO KLASU: Iz Monaka su grmeli, evo šta je Majk Džejms rekao o suđenju na meču sa Partizanom

Nije ponovio reči svojih saigrača.

Košarkaš Monaka, Majk Džejms, za razliku od svojih saigrača, nije kritikovao suđenje na meču protiv Partizana.

Crno-beli su slavili posle produžetaka i upisali šestu pobedu u Evroligi.

Nakon duela, Džon Braun, Donatas Motejunas, Džared Blosomgejm i Džordan Lojd nisu dobro podneli neuspeh u Štark areni i kritikovali su suđenje Huana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karlosa Garsiju, Mateja Boltauzera i Gvida Đovanetija.

Najbolji igrač Kneževa, Džejms je bio bolji gubitnik.

Sudije moraju da rade svoj posao, kao što moramo i mi. Ni ja nisam ubacio sve svoje koševe, pa ne možete da očekujete i da svaka odluka da bude onakva kakvu želimo. To je život i deo košarke. Moramo da idemo dalje. Još imamo šansu da osvojimo na kraju. Moramo da se fokusiramo na to i da se spremimo za petak – rekao je Džejms.

– Oni rade dobar posao u reketu i teraju vas da bacite pas, umesto šuta. Imao sam dobre poglede ka košu, ali nisam ubacivao šuteve koje inače uspevam. Možda je to pohvala za njih, a možda su to samo oni dani kada ne ide. Oni rade dobar posao, organizovani su i, očigledno, dobro vođena ekipa – istakao je Majk Džejms.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.