POJAVIO SE ZAPISNIK: Jedan igrač Partizana nije isključen, nećete verovati ko je u Realu preživeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 10:59

POJAVIO SE ZAPISNIK: Jedan igrač Partizana nije isključen, nećete verovati ko je u Realu "preživeo"

A sve zakuvao.

Sudijski zapisnik sa utakmice pokazao je koga su arbitri isključili tokom okršaja Real Madrida i Partizana koju je obeležila dominacija crno-belih, ali i velika tuča, zbog koje je pri rezultatu 95:80 za crno-bele meč prekinut.

Posle opšteg haosa na meču Real Madrida i Partizana sudije su dugo gledale usporeni snimak i većale oko toga koga bi trebalo isključiti sa meča, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krajnji ishod je glasio da se susret prekida usled nedovoljnog broja igrača u sastavu dva tima, kao i da se registruje pobeda crno-belih 95:80.

Dok se danas čeka odluka Disciplinske komisije Evrolige, i dok se već spekuliše o kaznama koje bi mogli da dobiju igrači dva tima, pojavio se i zvanični zapisnik koji nam malo bolje približava šta se to zaista desilo u Madridu.

Poslednje informacije govore da samo Zek Ledej iz Partizana nije isključen i zaista na snimku se vidi da je krilni centar pokušavao sve vreme da razdvoji igrače dva tima.

Posebna bizarnost je kada pogledate koga sudije nisu diskvalifikovale u Realu, a to je Serhio Ljulj, inicijator konflikta. Pored njega, "preživeo" je i Poarije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.