POJAČANJE U PARTIZANU? Iliev otkrio kada će stići

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 14:48

POJAČANJE U PARTIZANU? Iliev otkrio kada će stići

Trenuto je sve mirno.

Fudbaleri Partizana posle pet godina su prvi put postali jesenji prvaci pošto su prvi deo prevenstva okončali na prvom mestu tabele sa pet bodova više u odnosu na večiog rivala Crvenu zvezdu. Tokom zimskog prelaznog roka crno-beli će pokušati da dovedu adekvatna pojačanja kak obi nastavili u istom rimtu u nastavku šampionata i posle četiri godine osvojili titulu.

 - Kad su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolasci u pitanju, počinjemo od sledećeg ponedeljka. Imamo igrače na radaru, ali nigde ne žurimo. Do 15. januara mnogo toga će da bude poznato - rekao je sportski direktor Ivica Iliev za ''MaxBet sport'' naglasivši da je samo jedna pozicija u fokusu. - Tražimo veznog igrača, zbog trošenja na toj pozicij i manjka broja veznih fudbalera. Kartoni ili izostanci zbog povreda mogu da stvore problem. To ne smemo da dozvolimo, sada je svaka utakmica za nas malo finale. Na svim ostalim pozicijama dovoljno igrača. Naravno, dovešćemo i nešto drugo, ako se pojavi nešto ekstremno dobro.

Kada su u pitanju odlasci, u Humskoj je i dalje prilično mirno i za sada nema naznaka da će biti mnogo dešavanja. Ipak i tu će sve biti poznatije uskoro.

 - Nije se zahuktalo ni oko odlazaka, još je opipavanje pusla. I tu očekujem da oko 15. januara više stvari bude poznato - zaključio je Iliev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.