Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE U HUMSKOJ: Crno-beli brinu o budućnosti

Mladi Jovan Vladimir Pavlović je na meti Partizana.
OFK Sports Tim je u nekoliko poslednjih godina napravio veliku pometnju na sceni omladinskog fudbala u Republici Srpskoj, odlični uslovi koje ima taj klub su iznedrili jednog od najvećih talenata “preko Drine” koji bi uskoro mogao da se nađe u “Zemunelu”.
Borac iz Banja Luke je gajio interesovanje za zamenika kapitena kadetske reprezentacije Srbije koji zbog loših uslova nije želeo da pređe u najveći klub >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Republike Srpske, te je odlučio da će sačekati bolju priliku.
Pavlović igra na poziciji štopera, a jedan od ključnih ljudi za dovođenje ovog fudbalera jeste Ivica Iliev koji će uskoro posetiti Banja Luku i finiširati pregovore sa momkom rođenim 2000. godine.
The post POJAČANJE U HUMSKOJ: Crno-beli brinu o budućnosti appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.