POJAČANJE PRED MEČ SA ZVEZDOM: Bivši igrač Partizana stavio paraf na ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 14:21

POJAČANJE PRED MEČ SA ZVEZDOM: Bivši igrač Partizana stavio paraf na ugovor

Spremaju tim.

Crvena zvezda igra na tri fronta ove sezone. U Kupu Srbije će se u četvrtfinalnom meču sastati sa beogradskim IMT-om, koji pokušava da ojača tim pred važan duel koji je na programu 10. marta.

Partizan večeras (20.30) igra verovatno odlučujuću utakmicu u Evrokupu. Stiže mu Lokomotiva, direktan konkurent za plasman u četvrtfinale, pa je crno-belima pobeda neophodna, i to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovatno sa više od sedam razlike. Kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Lokomotiva.

Najvažnije je da su utanačili nastavak saradnje sa Ismailom Bekom Fofanom, koji je u finišu polusezone predvodio napad IMT-a. Nekadašni špic Partizana zvanično je produžio ugovor i biće “traktorista” do kraja tekućeg prvenstva. Na pet odigranih mečeva tokom jeseni postigao je dva gola uz dve asistencije.

Verovatno još značajnije pojačanje za nastavak sezone IMT je dobio u Veljku Kijevčaninu. Mladi (21) ofanzivni vezni fudbaler dolazi u redove četvrtfinalista kupa, gde će do kraja sezone igrati kao pozajmljeni igrač lučanske Mladosti. Kijevčanin je jesenas u dresu Borca iz Čačka bio jedan od najboljih fudbalera lige.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.