PODRŠKA ZA OŽEGOVIĆA: Oglasio se i Partizan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 11:58

PODRŠKA ZA OŽEGOVIĆA: Oglasio se i Partizan (FOTO)

Nekadašnji napadač crno-belih već sedam dana u bolnici.

Već sedmi dan se u bolnici nalazi nekadašnji napadač Partizana Ognjen Ožegović zbog pogoršanog zdravstvenog stanja zbog korona virusa.

Ožegović je jedan od čak 29 fudbalera Adane koji su zaraćeni korona virusom, a oglasio se i Fudbalski klub Partizan koji je pružio podršku svom bivšem igraču.

FK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan želi brz oporavak bivšem napadaču crno-belih Ognjenu Ožegoviću koji se zbog pogoršanog zdravstvenog stanja kao posledica #covi̇d19 nalazi sedmi dan u bolnici! #fkpartizan #budimoodgovorni #nositemaske

— FK Partizan (@FKPartizanBG) November 29, 2020

 - FK Partizan želi brz oporavak bivšem napadaču crno-belih Ognjenu Ožegoviću koji se zbog pogoršanog zdravstvenog stanja kao posledica COVID-19 nalazi sedmi dan u bolnici - objavili su crno-beli na zvaničnom tviter profilu kluba.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.