Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA SA SVIH STRANA: Bivši fudbaleri Partizana se javili i ‘zapalili’ atmosferu pred meč u Nišu (VIDEO)

Fudbaleri Partizana od 19 časova igraju meč koji umnogome može da odreti šampionsku trku. Ukoliko savladaju Radnički, biće im dovoljan bod u poslednjem kolu kako bi se domogli titule. A na tom putu podršku su im pružili i nekadašnji fudbaleri crno-belih.
Poruke navijačima su uputili Petar Grbić, Petar Škuletić i Branko Ilić, a šta su imali da kažu pogledajte na snimcima ispod:
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Youtube/Partizan)
(Youtube/Partizan)
(Youtube/Partizan)
 
 
The post PODRŠKA SA SVIH STRANA: Bivši fudbaleri Partizana se javili i ‘zapalili’ atmosferu pred meč u Nišu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) NEKA GRMI ZA TITULU: Bivši igrači Partizana poslali brutalne poruke pred Radnički

Izvor: Kurir, 17.Maj.2017

...Na zvaničnoj Fejsbuk stranici i Jutub kanalu osvanuli su motivacioni videi bivših igrača Partizana..Partizan dva kola pre kraja šampionata drži prvo mesto na tabeli sa tri boda prednosti Crno-beli će do kraja sezone večeras gostovati u Nišu, a potom će u nedelju na svom terenu igrati sa ekipom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.