PODRHTAVA HUMSKA: Žele ga Dortmund, Milan i PSŽ, a on POTPISUJE za Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 14:42

PODRHTAVA HUMSKA: Žele ga Dortmund, Milan i PSŽ, a on POTPISUJE za Partizan!

Važna pojačanja za crno-bele...

Fudbalski klub Partizan želi da što pre zaboravi tek završenu sezonu. Mnoštvo poraza, nezadovoljavajući plasman na tabeli u domaćem prvenstvu, pa i ispadanje iz Kupa Srbije u ranoj fazi, doveli su mnoštvo problema u klub iz Humske. Tamošnji čelnici još uvek razmatraju opcije za pojačanje tima, ali i odlaske i rasterećivanje budžeta.

S' tim u vezi u planu je da tim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana pojačaju mladi biseri iz omladinskih sekcija.

Čelnici omladinske škole – Vanja Radinović i Goran Arnaut dali su sugestiju sportskom sektoru prvog tima da to iz omladinske selekcije bude krilni napadač Nemanja Trifunović, rođen 2004. godine, klasić Sameda Baždara, Mihajla Ilića i Mihajla Petkovića, koji su uveliko prvotimci, jer je bio jedan od najboljih igrača u selekciji koju je do titule i Lige šampiona predvodio trener Nenad Stojaković.

Iz iste selekcije preporučeni su i godinu mlađi (rođeni 2005. godine) Milan Aleksić, ofanzivac koji može da pokriva i krilnu i pozicije u centralnom delu vezog reda, kao i Bogdan Mirčetić (sličnih karakteristika), koga je trener Igor Duljaj već priključivao prvom timu ovog proleća.

Poslednji, najmlađi, ali zapravo prvi na spisku preporuke škole je – Mateja Popović, dečak rođen 2006. godine oko koga se minule dve sedmice “lome koplja” u Humskoj, jer je posle Evropskog prvenstva za kadate u Budimpešti na kome je eksplodirao na meti mnogih evropskih klubova i skauta.

Portal "Telegraf" je već pisao o tome da su čelnici Milana poslali avionske karte Popoviću i njegovoj porodici da budu gosti velikana, umešala se potom i Borusija Dortmund preko Miroslava Stevića, a poslednje informacije svedoče i da se skaut Pari Sen Žermena raspitivao o dečaku preko posrednika iz Srbije.

Crno-beli sa druge strane čine sve da Popovića obavežu profesionalnim ugovorom šest meseci pre isteka stipendijskog, sve vreme su u komunikaciji sa agentom igrača Dragoslavom Jevrićem i ta borba traje danima.

U Partizanu imaju nameru da dečaka odmah posle priprema trajno priključe prvom timu i naredne sezone mu daju minute, svesni činjenice da se radi o pravom biseru...

Podsetimo, u prvom timu crno-belih, pored predloženih momaka, već su dečaci istog ili približnog godišta – Baždar, Ilić, Petković, Jevremović i Stjepanović, koji su u poslednjem meču Superlige sa Voždovcem svi dobili priliku i možda je to bio “hajlajt” turobne sezone, put kojim treba krenuti u besparici i nešto slabijem kvalitetu angažovanih stranaca (ne računajući Fusenija Dijabatea) u poslednjoj godini.

BONUS GALERLIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.