PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA: I to protiv PETORICE za KRAĐU protiv Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 13:33

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA: I to protiv PETORICE za "KRAĐU" protiv Partizana

Ne smiriju se strasti posle derbi meča Superlige Srbije.

Nekadašnji potpredsednik FK Partizana Vladimir Vuletić ispunio je obećanje, a advokat Vladimir Terzić podneo je u četvrtak u podne krivične prijave protiv Dejana Filipovića, predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Milana Mitića, arbitra koji je sudio utakmicu Partizana i TSC-a u prvom kolu nove sezone i još trojice ljudi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />To su Momčilo Marković, fudbalski sudija, koji je bio glavni u VAR sobi na utakmici Partizana i TSC-a, zatim Stefan Vojnić, Mitićev prvi pomoćnik na istom meču i Miloje Milićević, drugi pomoćnik u okršaju Partizana i TSC-a.

“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.

“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”

Vreme je za podnošenje krivične prijave:

-… pic.twitter.com/VnmuUDOszh

— Prof. dr Vladimir Vuletić, #CNB (@PartizanusV) August 2, 2023

Oni se terete za krivično delo Zloupotreba službenog položaja iz člana 359, stava 3 u vezi sa članom 33 Krivičnog zakonika, ili za neko drugo delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Filipović je prijavljen zbog toga što mu pozicija u Sudijskoj komisiji daje nadređen položaj u organizaciji, a ostali zbog toga što su, kako se dalje navodi, "prekoračili granice službenog ovlašćenja, nevršenjem svoje službene dužnosti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.